Jaga Kesihatan

Menurut John Wood dari Ann Wigmore Natural Health Institute. ”Anda tidak boleh hidup sihat di dalam persekitaran yang kotor, menghidu udara yang tercemar… mengambil makanan yang sudah dicemari.”

Kenyataan ini sudah cukup untuk menggambarkan bahawa cara hidup memainkan peranan amat besar di dalam meningkatnya wabak penyakit kronik dan depresi walaupun beberapa faktor lain termasuk genetik turut memainkan peranan. Kurang senaman, tekanan, cara pengambilan makanan yang salah, semuanya menyumbang kepada kelemahan sistem tubuh. Lama-kelamaan, kesannya semakin meningkat, sekali gus membawa kepada simptom yang agak serius.

Introduction

Ebook / Special Report ini diedarkan secara percuma. Namun, anda dibenarkan dan amat digalakkan anda mengedar dan mencetakkannya kepada rakan-rakan, ahli keluarga, pelanggan, prospek, peminat atau sesiapa sahaja bagi berkongsi pengetahuan betapa pentingnya penjagaan kesihatan di kalangan penduduk Malaysia demi kebaikan bersama. Namun, anda dilarang sama sekali untuk mengubah kesemua kandungan didalam ebook ini tanpa kebenaran dan pengetahuan pihak JimieRay.Com

Penafian

Ebook ini dihasilkan untuk menyalurkan maklumat dan pengetahuan mengenai subjek yang difokuskan. Ianya tidak boleh dianggap sebagai konsultasi professional kerana penulis bukanlah seorang doktor. Mungkin terdapat kandungan yang mungkin tidak sesuai untuk setiap individu dan dijamin dapat menghasilkan kesan tertentu kepada semua pihak.

Segala kandungan di dalam ebook ini bukanlah satu nasihat rasmi atau pakar, atau 100% menepati apa yang dinyatakan. Ia berkesan bergantung kepada usaha yang dilakukan, masa, keadaan atau aspek yang berkaitan. Penulis sedaya-upaya menyampaikan maklumat yang tepat, namun jika ada kesalahan atau maklumat yang sudah tidak releven , ia adalah di luar jangkaan penulis dan penerbit.

Pihak penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa risiko kemalangan, liabiliti, samada secara peribadi atau tidak yang berlaku akibat kegunaan atau aplikasi kandungan buku ini, samada secara langsung atau tidak langsung. Dengan itu, kami berlepas diri dan tidak akan menanggung apa- apa kerugian untuk pihak anda.

Diharap apa yang dipaparkan di bawah ini dimanfaatkan sebaik mungkin dan menambahkan lagi pemahaman anda betapa pentingnya penjagaan kesihatan.

video Latihan & pertandingan

Arkib video latihan & pertandingan oleh SFBC pada sepanjang tahun kelab ini diwujudkan

VIDEO latihanLIHAT pertandingan
Layari sscome.com.my untuk 500 mata ganjaran!

“sportsmanship united”

aktiviti sukan badminton

SFBC telah menjadi aset yang tidak ternilai kepada komuniti badminton setempat. Komitmen kami terhadap pembangunan sukan badminton terbukti dalam pengurusan kelab sukan yang efisen demi masyarakat dan sokongan kami terhadap aktiviti sukan oleh semua pihak, serta dedikasi kami terhadap masa depan badminton Malaysia. Kami akan membantu pemain baru yang meminati sukan badminton, memberikan bimbingan dan sokongan untuk membantu mereka terlibat dalam sukan ini. Kami benar-benar berterima kasih atas semua kerja keras dan dedikasi yang dilakukan oleh semua pihak kursusnya komuniti badminton di Malaysia.Majulah sukan untuk negara.

Facebook

Youtube

Whatsapp

aktiviti sukan bersama komuniti

berikan sumbangan

Kelab kami bergiat aktif dalam menjalankan aktiviti sukan badminton bersama komuniti-komuniti tempatan dan sumbangan anda amatlah diperlukan meringankan bebanan kos operasi kami sepanjang tahun. Klik di butang Derma & sumbangan bagi membantu kami membangunkan sukan setempat.

demi kemajuan sukan setempat

Berlatih bersama kami!

sertai kami

Jangan lepaskan peluang sertai kami sekarang!

BOLEH KAMI BANTU? HUBUNGI KAMI BILA-BILA MASA

HUBUNGI KAMI