Archive

Arkib SFBC

Dokumen berkaitan kelab


Surat Kelulusan

SFBC telah didaftarkan dibawah Pejabat Suruhjaya Sukan Malaysia dibawah Akta Pembangunan Sukan 1997 dan diluluskan pada 4 Oktober 2022 dengan nombor pendaftaran C-KDH-12183.


Sijil Pendaftaran

Sijil Pendaftaran kelab yang dikeluarkan oleh Pejabat Suruhjaya Sukan Malysia pada 4 Oktober 2022


Perlembagaan Kelab

Pelembagaan Tertinggi kelab yang terbentuknya SFBC dan undang-undang berkaitan dengan kelab

“sportsmanship united”

aktiviti sukan badminton

SFBC telah menjadi aset yang tidak ternilai kepada komuniti badminton setempat. Komitmen kami terhadap pembangunan sukan badminton terbukti dalam pengurusan kelab sukan yang efisen demi masyarakat dan sokongan kami terhadap aktiviti sukan oleh semua pihak, serta dedikasi kami terhadap masa depan badminton Malaysia. Kami akan membantu pemain baru yang meminati sukan badminton, memberikan bimbingan dan sokongan untuk membantu mereka terlibat dalam sukan ini. Kami benar-benar berterima kasih atas semua kerja keras dan dedikasi yang dilakukan oleh semua pihak kursusnya komuniti badminton di Malaysia.Majulah sukan untuk negara.

Facebook

Youtube

Whatsapp

aktiviti sukan bersama komuniti

berikan sumbangan

Kelab kami bergiat aktif dalam menjalankan aktiviti sukan badminton bersama komuniti-komuniti tempatan dan sumbangan anda amatlah diperlukan meringankan bebanan kos operasi kami sepanjang tahun. Klik di butang Derma & sumbangan bagi membantu kami membangunkan sukan setempat.

demi kemajuan sukan setempat

Berlatih bersama kami!

sertai kami

Jangan lepaskan peluang sertai kami sekarang!

BOLEH KAMI BANTU? HUBUNGI KAMI BILA-BILA MASA

HUBUNGI KAMI