Arkib Pertandingan

sscome.com.my untuk 500 point percuma!

CIGII2023

Akan Datang – Perlawanan Persahabatan 18

Kejohanan Persahabatan ke-18 melawan LTG BADMINTON CLUB pada hari Sabtu 27 Januari 2024 jam 9 malam di Venue Latihan SFBC Dewan Temenggung IPD SPU

Rakaman Pertandingan

rekod perlawanan persahabatan & kejohanan

Perlawanan Persahabatan 2

Kejohanan Persahabatan ke-2 1st Round melawan Team Min Sport (Komuniti Merbau Kudung Sungai Dua) pada 23 November 2021 jam 9 malam di Dewan Permatang Tok Jaya .

Perlawanan Persahabatan 3

Kejohanan Persahabatan ke-3 melawan 2 nd Round melawan Team Min Sport (Komuniti Merbau Kudung Sungai Dua) pada 16 Disember 2021 jam 9 malam di Dewan Bunga Raya IPD SPU

Perlawanan Persahabatan 4

Kejohanan Persahabatan ke-4 melawan 1 st Round melawan Team Wan Sport (Komuniti Telok Air Tawar) pada 22 Febuari 2022 jam 9 malam di Dewan Bunga Raya IPD SPU .

Perlawanan Persahabatan 5

Kejohanan Persahabatan ke-5 melawan JPAM Kepala Batas pada 22 Januari 2022 jam 9 malam di Dewan Bunga Raya IPD SPU .

Perlawanan Persahabatan 6

Kejohanan Persahabatan ke-6 1st Round melawan Team Kopi Hijau Bukit Indera pada 10 Febuari 2022 jam 9 malam di Dewan Bunga Raya IPD SPU .

Perlawanan Persahabatan 7

Kejohanan Persahabatan ke-7 2 nd Round melawan Team Wan Sport (Komuniti Telok Air Tawar) pada 22 Febuari 2022 jam 9 malam di Dewan Bunga Raya IPD SPU

Perlawanan Persahabatan 8

Kejohanan Persahabatan ke-8 melawan Damansara Racket Club dengan kerjasama Team Wan Sport.(Komuniti Telok Air Tawar) di Dewan Bunga Raya IPD SPU.

Perlawanan Persahabatan 9

Kejohanan Persahabatan ke-9 2 nd Round melawan Team Kopi Hijau Bukit Indera pada 10 Mac 2022 jam 9 malam di Dewan Muhibbah Merbau Kudong Sungai Dua Butterworth.

Perlawanan Persahabatan 10

Kejohanan Persahabatan ke-10 1st Round melawan Team Komuniti Penaga pada 19 Mac 2022 jam 9 malam di Dewan Bunga Raya IPD SPU.

Perlawanan Persahabatan 14

Kejohanan Persahabatan ke-14 1st Round melawan Team Jabatan Saliran dan Pengairan Negeri Pulau Pinang pada 23 Ogos 2022 jam 9 malam di Dewan Lorong Kubur Butterworth Pulau Pinang.

Perlawanan Persahabatan 15

Kejohanan Persahabatan ke-15 1st Round melawan Kelab Badminton Seri Penanti pada 30 Mei 2023 jam 9 malam di Dewan Temenggung IPD SPU Butterworth Pulau Pinang.

Perlawanan Persahabatan 16

Kejohanan Persahabatan ke-16 1st Round melawan Kelab Badminton Permatang Tok Jaya pada 17 Julai 2023 jam 9 malam di Dewan Temenggung IPD SPU .

Perlawanan Persahabatan 17

Kejohanan Persahabatan ke-17 2ND Round melawan Seri Penati bc pada 9 Oktober 2023 jam 9 malam di Dewan Bomba Bandar Perda Pulau Pinang.

video Latihan

Arkib video latihan oleh SFBC pada sepanjang tahun kelab ini diwujudkan

LIHAT VIDEO
Layari sscome.com.my untuk 500 mata ganjaran!

“sportsmanship united”

aktiviti sukan badminton

SFBC telah menjadi aset yang tidak ternilai kepada komuniti badminton setempat. Komitmen kami terhadap pembangunan sukan badminton terbukti dalam pengurusan kelab sukan yang efisen demi masyarakat dan sokongan kami terhadap aktiviti sukan oleh semua pihak, serta dedikasi kami terhadap masa depan badminton Malaysia. Kami akan membantu pemain baru yang meminati sukan badminton, memberikan bimbingan dan sokongan untuk membantu mereka terlibat dalam sukan ini. Kami benar-benar berterima kasih atas semua kerja keras dan dedikasi yang dilakukan oleh semua pihak kursusnya komuniti badminton di Malaysia.Majulah sukan untuk negara.

Facebook

Youtube

Whatsapp

aktiviti sukan bersama komuniti

berikan sumbangan

Kelab kami bergiat aktif dalam menjalankan aktiviti sukan badminton bersama komuniti-komuniti tempatan dan sumbangan anda amatlah diperlukan meringankan bebanan kos operasi kami sepanjang tahun. Klik di butang Derma & sumbangan bagi membantu kami membangunkan sukan setempat.

demi kemajuan sukan setempat

Berlatih bersama kami!

sertai kami

Jangan lepaskan peluang sertai kami sekarang!

BOLEH KAMI BANTU? HUBUNGI KAMI BILA-BILA MASA

HUBUNGI KAMI